Ohutlevytuotteita

Hei!

Tarvitsetko asiakkaillesi tai tuotantoosi ohutlevytuotteita? Me olemme kotimainen Satakunnassa sijaiseva ohutlevytuotannon eritysosaaja ja palvelemme asiakkaita ympäri Suomea.

Näiltä sivuilta löydät lisätietoja miten voimme auttaa sinua – oli kyseessä pienemmät tai suuremmat erät, ohutlevystä tehtävät erikoistuotteet tai kokoonpanotyöt.

Ota reippaasti yhteyttä!

LuotettavaKumppaniyritys

Esittelyvideo

 

Miksi Ohutlevytuote?

Tiesitkö miten monipuolisesti ohutlevytuotteita voidaan hyödyntää teollisuudessa, konerakenteissa ja lukemattomissa käyttökohteissa?
Ohutlevyrakenteet mahdollistavat materiaalia säästävien ja kilpailukykyisten tuotteiden suunnittelun. Kustannustehokkuus on usein keskeisessä asemassa, unohtamatta esteettisesti laadukkaita ja käytettävyydeltään hyviä tuotteita.

Ohutlevytuotteissa käytettävät rakenneratkaisut ovat käyttökelpoisia ainevahvuuden ollessa jopa muutaman millimetrin, esimerkiksi ohutlevyillä kennorakenteet ja kotelomuotoiset rakenteet mahdollistavat suuret toteutukset rakenteen pysyessä kevyenä ja jäykkänä. Myös raskas konepajateollisuus käyttää usein tuotteissaan ohutlevyteknologiaa.

Voimme tarjota sinulle pitkäaikaisen kokemuksemme ja osaamisemme ohutlevytuotteiden valmistuksesta ja olemme myös mukana tuotteen ideoinnissa, suunnittelussa ja parhaan pintakäsittelyratkaisun toteuttamisessa. Tavoitteena meillä EHA-Pellillä on, että saat vaivattomasti laadukkaan ratkaisun jolla pystyt toteuttamaan oman tuotteesi menestystarinaa.

Ota yhteyttä – huolehditaan että saat parhaan mahdollisen ohutlevyratkaisun