Miksi ohutlevytuote?

Tiesitkö miten monipuolisesti ohutlevytuotteita voidaan hyödyntää teollisuudessa, konerakenteissa ja lukemattomissa käyttökohteissa?
Ohutlevyrakenteet mahdollistavat materiaalia säästävien ja kilpailukykyisten tuotteiden suunnittelun. Kustannustehokkuus on usein keskeisessä asemassa, unohtamatta esteettisesti laadukkaita ja käytettävyydeltään laadukkaita tuotteita.
Ohutlevytuotteissa käytettävät rakenneratkaisut ovat käyttökelpoisia ainevahvuuden ollessa muutaman millimetrin luokkaa. Monet ohutlevyratkaisut ja valmistusmenetelmät pätevät yleisemminkin, esimerkiksi ohutlevyillä kennorakenteet ja kotelomuotoiset rakenteet mahdollistavat suuret toteutukset rakenteen keveyttä ja jäykkyyttä uhraamatta. Nykyisin myös raskas konepajateollisuus käyttää entistä useammin tuotteissaan ohutlevyteknologiaa.
Voimme tarjota sinulle pitkäaikaiset kokemuksemme ja osaamisemme ohutlevytuotteiden valmistuksesta ja olemme myös mukana tuotteen ideoinnissa, suunnittelussa ja parhaan pintakäsittelyratkaisun toteuttamisessa. Tavoitteena meillä EHA-Pelti Oy:llä on, että saat vaivattomasti laadukkaan ratkaisun jolla pystyt toteuttamaan oman tuotteesi menestystarinaa.
Ota yhteyttä – huolehditaan että saat parhaan mahdollisen ohutlevyratkaisun.