Kokoonpano ja pintakäsittely

Tarvittaessa teemme myös tuotteiden kokoonpanoa ja kauttamme onnistuu lisäksi tuotteiden pintakäsittely.

Kokoonpanovaiheessa hankimme tarvittavat komponentit omien yhteistyökumppaniemme kautta. Yhteistyöyritysten verkosto luo mahdollisuuden erilaisten kokoonpanossa tarvittavien osien hankkimiseksi. Tuotteet pakataan asiakkaiden vaatimusten ja toiveiden mukaisesti.

Kauttamme saat tuotteille myös pintakäsittelyn.  Valmistuneet tuotteet voidaan mm. kuuma- ja sähkösinkittää, pulverimaalata sekä märkämaalata haluttuun väriin. Pintakäsittelemme tuotteet luotettavien yhteistyöyritysten kanssa, joiden kanssa toimimisesta meillä on pitkä kokemus.

Saat tarvitsemasi tuotteet halutulla tavalla käsiteltynä ja valmiina toimitettavaksi, ilman ylimääräistä vaivaa Sinulle.

Toimitusketjumme edut sinulle

Tuntuuko että joudut käyttämään liian paljon aikaa ratkaistaksesi miten tämän voisi tehdä? Useat parhaat ratkaisut voidaan ideoida, suunnitella ja toteuttaa yhdessä.

Tuotteen ulkoasu sekä laatuvaatimukset ratkaistaan asiakkaan ja asiantuntijoidemme kanssa, jolloin saadaan näyttäviä ja toimivia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan.

EHA-Pelti valmistaa ohutlevytuotteita ja auttaa tuotteiden kokoonpanossa ja tarvittaessa asennuksessa. Ohutlevytuotteissa olemme haluttu joidenkin laitevalmistajien ykköstoimittaja, miksipä emme haluaisi olla sitä myös sinulle?

Teemme yhteistyötä asiakkaiden kanssa suunnittelussa ja tuotekehityksessä sekä valmistusmenetelmien kehittämisessä.

Soita meille ja kerro millaista ratkaisua tarvitset!