Yritys

E.H.A.-PELTI OY YRITYKSENÄ

E.H.A.-Pelti Oy on satakuntalainen ohutlevytuotteita valmistava yritys.

Yritys on perustettu vuonna 1997, mutta kokemus metallialalta on alkanut jo yrityksen ensimmäisen perustajajäsenen pajalta vuonna  1986.

Valmistamme tuotteet asiakkaiden tarpeiden ja toivomusten pohjalta erilaisiin kohteisiin. Lopputuloksena ovat erittäin luotettavat ja laadukkaat tuotteet kilpailukykyisin ehdoin ja toimitukset ympäri Suomen sekä naapurimaihin.

Yrityksemme palvelut kattavat tarvittaessa tuotteen eri valmistusvaiheet tuotekehityksestä kokoonpanoon saakka.

Kokemus ja ammattitaitomme Sinun käytettävissä!

Toimintamme perustuu pitkäaikaisen kokemuksen tuomaan asiantuntemukseen ja ammattitaitoon. Tämä yhdistettynä alan korkeaan tuotantoteknologiaan takaa tuotantomme tehokkuuden ja laadun.

Merkittäviä asiakkaitamme ovat Suomessa toimivat konepajat, elektroniikka- ja LVI-alan yritykset, ja muut ohutlevyä tuotannossaan käyttävät yritykset. Yhteistyö asiakkaiden kanssa auttaa löytämään parhaat tuotanto- ja materiaaliratkaisut.

Käytämme ohutlevytuotteiden valmistuksessa enimmäkseen tietokoneohjattua konekantaa varmistaaksemme sinulle tuotannon korkean laadun, nopean valmistuksen ja kilpailukykyisen hinnan. Lisätietoa konekannastamme ja tuotantotekniikasta löydät täältä.

Laser -levytyökeskukselta

Video: Finnpower SG tyyppinen levytyöstökeskus

LuotettavaKumppaniyritys

EHA Pelti tuotantoa